MISS ŠPORTA SLOVENIJE
Miss športa Slovenije 2016

Tudi mi smo se odločili za NAGRADNO IGRO! :DNAGRADNO VPRAŠANJE: Katera lepotička ima glavno vlogo v filmčku in zaradi katere trgovske znamke obutev, je še toliko bolj atraktivna?NAGRADA: 1 X bon v vrednosti 40 EUROV v trgovini MASS in 1 X vrečka presenečenja :DOdgovori, všečkaj in deli naprej ;)Izmed vseh, ki boste to storili do nedelje (21.2.2016 do 23.59), bomo v ponedeljek izžrebali nagrajenca. Preberi več na www.miss-sporta.si/promo.php #ekvisuals #mass #ifeelSlovenija #schwarzkopf #nillandia #thebestlimo #maxi #sij #modiana #4pfitness PS: Za novo miss športa Slovenije 2016 se lahko prijaviš do 22.2.2016 ;)

Posted by Miss Športa Slovenije on Sunday, 14 February 2016

ZAHVALA

Radi bi izpostavili, da je bil posnetek narejen pro bono in zato bi se še posebej radi zahvalili vsem, ki so to omogočili. Imeli smo veliko podpore in veliko srčnih, aktivnih in zagnanih ljudi, ki so nam pomagali uresničiti želje. Še posebej bi se radi zahvalili snemalni ekipi EKvisuals za odlično opravljeno delo. Prav tako gre zahvala vsem našim sponzorjem in partnerjem.

Za prečudovit make-up je poskrbela Nillandia, frizirali smo se v salonu Zoran hair spa, to pa nam je omogočilo podjetje SCHWARZKOPF PROFESSIONAL / Hair beauty d.o.o.. Obutev nam je priskrbelo podjetje Mass, oblekli pa so nas v Modiani. Za razkošen prevoz so poskrbeli pri thebestlimo.si, razvajali smo se v Maxi klubu, telovadili pa v fitnessu 4P.

Radi bi se zahvalili tudi podjetju Sij, Uradu vlade za komuniciranje (I feel Slovenia), vizažistki Blažki Resnik, aktualni miss športa Slovenije Kaji Bajda in spremljevalcu Viktorju Blagotinšku.

Galerija

Z miss športa Slovenije sodelujemo ker: