Prijavi se za novo miss športa Slovenije 2018

Prijavnica

PRIJAVI SE NA NEPOZABO IZKUŠNJO, POSTANI DEL EKIPE IN OSVOJI NAZIV MISS ŠPORTA SLOVENIJE 2018!

Prijavi se in osvoji bogate nagrade kot so teden dni na smučanju v Franciji in na Pagu, ter nagrade Modiane, Elana, Vzajemne, Schwarzkopf, VIP žuranje v Cirkusu in še mnogo več.

VSA POLJA MORAJO BITI IZPOLNJENA, velikost slike je lahko max 2MB.

Društvo športnih novinarjev (DŠNS) tudi letos vabi dekleta med 17. in 25. letom starosti, ki se ukvarjajo s športom in si dneva ne znajo predstavljati brez aktivnega gibanja, da se udeležijo letošnjega izbora za Miss športa Slovenije. Prireditev je namenjena predvsem promociji ženskega športa, predstavitvi različnih disciplin in razvijanju osebnosti skozi športno pot. Naš cilj je vzpodbuditi čim več deklet, da začnejo živeti aktivno in zdravo. Miss športa Slovenije tako postane ambasadorka ženskega športa.
Prijave zbiramo do konca septembra. Od finalistk pričakujemo vsakotedensko udeležbo na obveznih vajah v Ljubljani, ki bodo potekale od začetkaoktobra 2018 do finalne prireditve, ki bo 2. decembra 2018 v Cankarjevem domu v Ljubljani. Na finalni prireditvi se boste finalistke predstavile s skupinsko plesno točko, v športnem ter elegantnem izhodu in s predstavitvijo svojega športa.

Strinjam se, da nosilec licence prireditve Miss Športa Slovenije - Društvo športnih novinarjev Slovenije ter organizator prireditve A2L s.p. zbira osebne podatke udeleženk z namenom obveščanja ter javne objave podatkov (razen e-mail naslova, slike in telefonske številke) v primeru, da postaneš finalistka. Več preberi TUKAJ