LETOŠNJI TREND ŠIROKIH HLAČ

V petek, 20.10. je bilo v Maxi hiši zelo zabavno. Sodelovala sem z Modiano. Namen sodelovanja je bil, da skupaj ustvarimo jesensko fotkanje z oblačili iz njihove kolekcije. Najprej so me naličili, potem pa smo skupaj izbrali oblačila. Moram priznati, da so oblačila zelo lepa in kvalitetna. Težko sem se odločila, kaj bi sploh oblekla, saj imajo zelo pester izbor. Pri tem mi je seveda pomagala modna asistentka in bilo je vse skupaj lažje.

Prva odprava je bila bolj športo-elegantna. Nosila sem jeans, belo srajčko in volneno jopico znamke Lee Cooper ter Guess srebrne supergice.

Druga odprava pa je bila bolj elegantna. Nosila sem kombinacijo Imperial in sicer široke hlače, ki so letos nepogrešljivi modni kos. Z njimi sem vihrala po ulicah v mestu Ljubljane. Zraven hlač smo pokombinirali navihano in preprosto majčko, ki jo je krasila velika roža. Majčko sem zatlačila v hlače in res sem se dobro počutila. Zraven smo skombinirali tudi teliran roza blazer. Tako široke hlače z ustrezno kombinacijo izgledajo izredno elegantne. Mar ni tako?;)

Poudarila bi, da je osebje v Maxiju zelo prijazno. Seveda pa tudi pohvale fotografu Andreju Križu, saj brez njega nebi nastale tako cool slikce 🙂

xoxo, Manca