TJAŠA BAHOVEC, Miss športa Slovenije 2016

O PRIREDITVI

Štirinajsta prireditev Miss športa Slovenije je letos potekala prvič v samostojni organizaciji Društva športnih novinarjev Slovenije (DŠNS) in prvič v Cankarjevem domu.

Zmagvalke so dobile tudi nova priznanja, ki jih je za nas izdelala Skupina Sij.

V komisiji, ki je ocenjevala kandidatke za Miss športa Slovenije 2016, so bili slovenski rekorder v skoku v višino in varuh športnikovih pravic Rožle Prezelj, plavalka Metka Sparavec, hokejist Marcel Rodman, predsednica ženske komisije OKS Barbra Jermann, atletinja in aktualna miss Kaja Bajda, teniški igralec Blaž Kavčič, odbojkar Matija Pleško in kot predstavnik sponzorjev Denis Mancevič, direktor za korporativno komuniciranje v skupini SIJ.

Komisija je dala petdeset odstotkov ocene, ostalo polovico pa so dodale ocene iz vaj finalistk, glasovanje prek spleta in ocena podjetja Profil. Vse finalistke so imele z njimi individualne pogovore, kjer so testirali njihovo splošno razgledanost in komunikativnost.

Navzoče, med katerimi je bilo tudi veliko vrhunskih športnic in športnikov, je smejal voditelj in komik Andrej Težak Tešky, večer pa so popestrili Raiven, ki je bila druga na letošnji Emi, Game Over, ki so po premoru ponovno stopili na odre, Matej Hribernik 'Blueman', Kaja Stankovič in Namik Salievski.

Priprave na finalno prireditev so se za dvanajst finalistk začele 1. marca, ko so imele v ljubljanskem Maxi klubskem salonu svojo prvo javno predstavitev. Od takrat naprej so vsak četrtek vadile v Fitnes klubu 4P.Najboljše štiri

profile img

TJAŠA BAHOVEC
Zmagovalka

Biatlon

profile img

SARA MITRAKOVIĆ
1. spremljevalka

Tenis

profile img

Brina Mljač
2. spremljevalka

Atletika

profile img

Ula Hvala
Miss fotogeničnosti

Kolesarjenje
Skupina Sij je izdelala nova priznanja


Nillandia - dežela lepote


Schwarzkopf


Intersport in vsi ostali sponzorji :)INFO

SPONZORJI