KAJA BAJDA, Miss športa Slovenije 2015

O PRIREDITVI

Tudi letos je bila Festivalna dvorana napolnjena do zadnjega kotička. Voditelja prireditve sta bila AJDA SITAR in GAŠPER BOLHAR (bivša Miss športa Slovenije in radijski voditelj)

Finalistke so se nam v prvem izhodu predstavile v kopalkah Skiny, ki jih v Sloveniji zastopa podjetje Rebel iz Murske Sobote. Za cokle pa je poskrbela Kopitarna iz Sevnice.

V drugem izhodu so se nam predstavile s svojimi športnimi točkami v športnih dresih Banem in copatih Mass.

Za eleganten izgled v večernih oblekah je poskrbelo podjetje Mod'Art, za čevlje z visoko peto je priskrbel Peko. Vsa dekleta so imela tudi prekrasne fruzure, ki jih je oblikovala ekipa Schwarzkopf professional.

Podelitev lent so dekleta pričakala v športno elegantnih oblačilih. Nosile so Nara Camicie srajčke, Bomax kavbojke in Mass čevlje

Organizator Srečko Čož je na prireditev povabil k sodelovanju novi val odličnih slovenskih pevcev in pevk ter plesalce, ki za Slovenijo že vrsto let osvajajo najvišja mednarodna priznanja.

Letos se je podelilo tudi ogromno daril, katera so prispevali: Tosama, L'erbolario, Schwartzkop, Žito, Rexona, Medex, Flaška, Afrodita, Ljubljanske mlekarne, Shape-it, itd.

Najlepše so prejele še posebno pripravljena darila od Tosame, L'erbolario, Schwartzkop, Zlatarne Celje in darilni bon Lisca.

Na prireditvi je bila zelo atraktivna penina, ki jo je zmagovalki podarili Zlati Grič d.o.o.. Vsi gosti so se ob zaključku sladkali s tortami Slaščičarne Jure.



Najboljše štiri

profile img

KAJA BAJDA
Zmagovalka

Tek na 400m in tek z ovirami

profile img

Anita Horvat
1. spremljevalka

Tek na 400m z ovirami

profile img

Alena Musič
2. spremljevalka

Karate

profile img

Julija Jauk
Miss fotogeničnosti

Tenis




L'erbolario.


Schwarzkopf


Tosama


Zlatarna Celje



INFO