URŠA KLAVS, Miss športa Slovenije 2012

O PRIREDITVI

Prireditev se je začela z uvodno točko NOGOMETAŠIC KRKE, JUNIOR ZMAJČICAMI IN TAEKWONDO SKUPINO SHAGGY. Voditeljici sta bili NATAŠA GLOBOČNIK in AJDA SITAR.

Prvi izhod ­ predstavitev finalistk v kopalkah OLYMPIA, ki jih pri nas zastopa BELA TRADE, v natikačih KOPITARNE SEVNICA ter očali ADIDAS.

Nastopi JULIJE KRAMAR s pesmijo "Ena Želja", čudovitega R&R plesnega para JAKA IN LINE ter KATARINE MALE s pesmijo "Čau Čau ne boš me zapeljal". Sledil je drugi izhod v športnih oblačilih TOPER in copatih LE COQ SPORTIF, ki jih zastopa LOHNKO INŽENIRING. Glasbena skupina PRIMOŽA TURKA, nastop plesne skupine BOLERO in glasbena točka MAJE KEUC.

Pred zadnjim izhodom so temperaturo v nabito polni dvorani dvigalovali nastopi JULIJE KRAMER s plesalcema SONJO KREK in SAŠOM KRASNEV, MAJE KEUC in VLADA PILJA. Tretji izhod ­ finalistke v elegantnih oblačilih modne kreatorke VALERIJE KRALJ in čevljih PEKA iz Tržiča.


Govor očeta prireditve Miss športa Slovenije, g. Srečka Čoža in plesna točka finalistk.Koreografijo za plesno točko je pripravila koreografinja Naja Puhar.

Zadnji, četrti izhod ­ dekleta so oblečena v srajčke NARA CAMICIE, hlače je priskrbel BOMAX z Muljave, čevlje pa MASS iz Ljubljane. Vzdušje v dvorani je bilo fantastično. Skupaj z vsemi navijači je uživala tudi Maja Ferme. Pred končno razglasitvijo nas je zabavala glasbena skupina PRIMOŽA TURKA in balerina SONJA KERIN KREK.

KAJA JABLONSKA, namestnica direktorja marketinga v podjetju YVES ROCHER, je zmagovalki, Urši Klavs, podelil darilni bon za 2 dni razvajanja za 2 osebi v EKO hotelu v Franciji. Direktor podjetja NISSAN SLOVENIJA, Matevž Rakar je zmagovalki predal avto NISSAN MICRA.

DJ Levis, pa je po uradnem delu skrbel za dobro glasbeno razpoloženje.

Najboljše tri

profile img

URŠA KLAVS
Zmagovalka

profile img

ANJA ANTIČ
1. spremljevalka

profile img

TEJA JEGLIČ
2. spremljevalka in miss fotogeničnosti