AJDA SITAR, Miss športa Slovenije 2009

O PRIREDITVI

Finalistke so – vsaka posebej ­ opravile tudi obsežno komunikacijsko testiranje pri naši najbolj znani agenciji za kadre PROFIL iz Ljubljane, rezultati so bili upoštevani pri končnem ocenjevanju.

NAJLEPŠE SO PREJELE NASLEDNJE NAGRADE:

Letaslke karte za katerokoli destinacijo iz rednega programa letov podjetja Adria Airways, verižice, prstane in ure Zlatarne Celje, Lisca iz Sevnice je podarila najlepšim komplet športnega spodnjega perila CHEEK, NATI studio iz Ljubljane jih bo razvajal z masažo celega telesa, najlepše štiri so obdržale vsa oblačila in obutev, ki so jo nosile ­ v trajno last.

Zmagovalka je prejela avtomobil NISSAN v uporabo za določen čas, ključe predal direktor blagovne znamke Nissan za Slovenijo Jože Ričnik. Pokrovitelj nagrade: Nisan Slovenija, Wellness darilne prehrambene pakete švedskega proizvajalca ORIFLAME, darilne pakete kozmetike LOKSITAN.


Vsi obiskovalci zaključne prireditve so prejeli tudi spomiminske majice »Miss športa Slovenije 2009«, vrhunsko buteljčno pijačo KABAJ, srebrno penino iz RADGONE, energetsko pijačo »SHOT«, vodo plus iz RADENSKE, košček odlične torte, jagode, pecivo, kavo in sokove podjetja UNIVERZAL COMMERCE.

Najboljše štiri

profile img

AJDA SITAR
Zmagovalka

profile img

LORINA SMOLNIKAR
1. spremljevalka

profile img

AMADEJA TERAŽ
2. spremljevalka

profile img

DIJANA KALENDER
Miss fotogeničnosti