ANETA SALIHOVIČ, Miss športa Slovenije 2006

O PRIREDITVI

15. aprila 2006 se je nekaj po 20. uri v ljubljanski Festivalni dvorani začelo sklepno dejanje izbora MISS ŠPORTA SLOVENIJE 2006. Dvorana je bila po pričakovanju zasedena do zadnjega kotička, vzdušje prijazno in športno, navijaško. 23 finalistk ­ članic najrazličnejših športnih društev in klubov je napovedalo oster spopad za naslov najlepše! Konkurenca je bila huda, stave navijačev popolnoma negotove, favoritinj precej!

Napetost in trema med finalistkami je, vkljub njihovi navidezni sproščenosti in iskrivosti kot nevidni bojni dim zaplavala med gledalce v dvorani. Stanje pred začetkom je bilo popolnoma enako stanju pred katerokoli pomembno finalno tekmo državnega prvenstva. Da, to je bilo finale državnega prvenstva v športni lepoti. Od 200 evidentiranih kandidatk jih je nastopalo le še triindvajset ... Zanimanje za tekmovanje MISS ŠPORTA SLOVENIJE je iz leta v leto večje, tekmovanje je postalo izjemno priljubljeno in atraktivno!
Zakaj?

Cilji tekmovanja so popolnoma nekomercialni, imajo pomembno in preprosto sporočilo: ukvarjajmo se s športom, z njim poskrbimo za svojo zdravo in športno postavo!


Med tekmovalkami so bile številne državne prvakinje in reprezentantke v različnih športnih panogah ter športnice katerim pomeni šport način življenja in veliko ljubezen ... Veseli nas, da se dekleta odločajo za raznovrstne športne dejavnosti ter, da imajo pogum, da brez kakršnih koli predsodkov ponosno pokažejo svoje športne postave in športni zanos na lepotnem tekmovanju Miss športa Slovenije.

Prvi izhod je bil v kopalkah nemškega proizvajalca Olympia, ki ga pri nas zastopa podjetje Bela trade iz Ljubljane.

Drugi izhod je bil namenjen športni predstavi. Dekleta so navdušila z zanimivimi športnimi točkami v oblačilih in obutvi Le coq sportif zastopnika Lohnko inženiring iz Ljubljane.

Tretji izhod in čudovito plesno točko v koreografiji Urške Mariko so dekleta predstavila v oblačilih modnega šiviljstva LINIJA iz Ljubljane ter v copatih PRINCE, ki jih zastopa ŠPORT 2000.

Najboljše štiri

profile img

ANETA SALIHOVIČ
Zmagovalka

profile img

TINA KUHELJ
1. spremljevalka

profile img

PETRA TURK
2. spremljevalka

profile img

SELMA RAMČILOVIČ
Miss fotogeničnosti