KARMEN HRIBAR, Miss športa Slovenije 2005

O PRIREDITVI

16. aprila 2005 so se v najlepši luči zaključile skoraj enoletne priprave na izbor najlepše slovenske športnice. Pozabljeno je večmesečno evidentiranje in fotografiranje kandidatk, konec je številnih sestankov in napornih priprav izbranih kandidatk, dogovarjanja s številnimi pokrovitelji so bila razmeroma uspešno zaključena ...

Osnovni cilji akcije, ki jo vodi slovenska športna revija ŠPORT, so v popularizaciji športa, usmerjanju mladih v športne dejavnosti, aktivnem negovanju lepote in spodbujanju zdravega življenja. Eden od ciljev pa je tudi graditi samozaupanje mladih športnic, da javno, na prijazen in tekmovalen način predstavijo svoje športno udejstvovanje, športno postavo, športni značaj in svoje športno navdušenje ter elan.

Več podatkov kaže, da se je v tekmovanje v zadnjih letih zelo prikupilo mladim športnicam med sedemnajstim in osemindvajsetim letom, tako aktivnim kot rekreativnim. Športnice čutijo, da jim lepota ni dana sama po sebi, temveč si jo pridobijo in zaslužijo s svojim športnim načinom življenja, ne glede na svojo višino, manekensko šablono, barvo las itd. Preko sto mladih športnic iz različnih slovenskih krajev se je prijavilo na razpis za Miss športa Slovenije 2005!


Za lep make up so skrbele vizažistke podjetja ORIFLAME d.o.o. pod vodstvom neutrudne Katje Fašnik, za urejene pričeske kandidatk pa so se trudile frizerke iz Welnes centra Kalipso.

Najboljše štiri

profile img

KARMEN HRIBAR
Zmagovalka

profile img

ANJA ŠROT
1. spremljevalka

profile img

MANJA SIMONIČ
2. spremljevalka

profile img

STELA MERKLIN
Miss fotogeničnosti